top of page

ITSEPALVELU | OHJEET JA EHDOT

ITSEPALVELU | OHJEET JA EHDOT
 

  • Itsepalvelupöytä: 39,00 €/ 1 vko. + 5 % käsittelymaksu kokonaismyynnistä.

  • Lisäpäivä 6,00 €

  • Vitriinipaikka (lukollinen) 10,00 €/vko. + 5 % käsittelymaksu kokonaismyynnistä

  • Varashälyttimet: nasta- tai lenkki 0,10 €/kpl. Tarrahälytin 0.20 €/kpl.

  • Mikäli et tyhjennä paikkaasi viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemisaikaa, joudumme perimään paikan tyhjennysmaksun (20€)

 

1. MYYNTIPAIKKA

1.1: Myyntipaikkaan kuuluu kalustuksena 1m pöytä, alalevy, ylälevy ja 1m vaaterekki, omien lisäpöytien tai telineiden käyttö ei ole sallittua.

1.2: Myyntipaikka on ennalta määrätty ja siihen viitataan pöytänumerolla, kalusteita ei saa siirtää muualle.

1.3: Myyntipaikkaan on oikeus tutustua ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

1.4: Myyntiin ei saa tuoda: Elintarvikkeita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä eläimiä, laitteita joista aiheutuu käyttäjälle vaaraa tai haittaa, sekä mitään ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita (ns.piraattituotteet)

Kirpputorilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on aina myyntipaikan vuokralaisella.

1.5: Uuden tavaran myynti on kiellettyä, poikkeuksena ovat kaupparekisterissä rekisteröidyt yritykset jotka voivat myydä uusia tuotteitaan esittäessään asiaankuuluvat dokumentit. Uusista tuotteista tulee mainita jo varausta tehdessä.

1.6: Myyntipaikkaan voi tuoda lisää tuotteita vuokra-ajan aikana.

1.7: Myyjän kaikki tuotteet tulee sopia vuokraamaansa myyntipaikkaan - käytäviä ja lattiapintaa ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun paloturvallisuuden ja siivouksen helpottamisen takia.

2. VUOKRA- AIKA

2.1: Myyntipaikan vuokra on maksettava vuokrasopimukseen merkittyyn vuokra-ajan alkamispäivämäärään mennessä, kirppiksen aukioloaikana kokonaisuudessaan.

2.1.0: Voit tuoda myytävät tuotteesi halutessasi jo myyntijaksosi alkua edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa

2.2: Viimeisenä myyntipäivänä pöytä tulee olla tyhjennettynä aina viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemista           

2.3: Mikäli paikka jätetään tyhjentämättä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 20,00 € tilityksen yhteydessä.

2.4: Myyntitulot tilitetään myyjälle vuokrasopimuksen päätyttyä liikkeessä joko käteisellä tai pankkitilille. (Tilityksen yhteydessä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus!)
Huom.
- Yli 100€ myynnit tilitetään suoraan tilillesi.
- Tilisiirrot teemme keskiviikkoisin ja perjantaisin.

2.5: Mikäli myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, tehdään tilitys sinä päivänä, mutta pöytävuokrasta ei makseta hyvitystä.
 

3. MYYNTI

3.1: Tuotteissa on oltava hintalappu jossa selkein merkinnöin aina: tuotteen nimi riittävän tarkasti sekä tuotteen hinta euroina.

3.2: Mikäli tuotteessa on hälytinlaite, on hintalapun oltava aina hälytinlaitteen välissä.

3.3: Hinnoittelussa saa käyttää vain Bella Itsepalvelukirpputorin omia viivakoodillisia hintalappuja.

3.4: Tuotteen hintaa ei saa korjata hintalappuun vaan on aina tehtävä uusi hintalappu.

3.5: Mikäli myyntiin tuodaan viallisia tuotteita on vian oltava ehdottoman selvästi merkittynä. Viallisia tuotteita ei saa väittää ehjiksi. Viallisia tai käyttäjälleen muutoin vaarallisia sähkölaitteita tai käyttäjälleen vaaraa aiheuttavia koneita ei saa myydä.

3.6: Bella Itsepalvelukirpputori ei korvaa myyntitilasta varastettuja tai kadonneita tuotteita, mutta pyrkii parhaansa mukaan valvomaan ettei tuotteita häviä asiattomasti. (Liikkeessä on tallentava kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit.)

3.7: Kirpputori Bella ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn (force majeure) sattuessa. 

3.8: Löytötavaroita sekä pöydistään eksyneitä tavaroita säilytetään viikon ajan. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa viikon (7 vrk) kuluessa, muutoin ne katsotaan hylätyiksi ja siirtyvät Kirpputori Bellan omistukseen.

 


NEUVOJA

*Hinnoittelemalla tuoteen realistisesti, se kiinnostaa asiakasta
*Kohtuullinen tuotemäärä sekä siisti myyntipöytä vaikutaa myyntiin suotuisasti.

*Laita mielestäsi arvokkaisiin tuotteisiin hälytin. Hälyttimiä on mahdollisuus vuokrata kassalta.

*Hälyttimiä käyttäessäsi, laita hintalappu hälyttimellä kiinni tuotteeseen, näin ennaltaehkäistään hintalapun katoaminen sekä mahdollinen hintalapun vaihto.

*Tuotetta ei myöskään myydä mikäli hintaa on korjailtu tai hinta on epäselvä.

*Kirjoita tuotteen nimi hintalappuun riittävällä tarkkuudella.. (Älä kirjoita esim. ”dvd” vaan kyseisen dvd:n nimi ja tiedot jotta asiattomat henkilöt eivät voi vaihdella hintalappuja.)

*Mikäli havaitset epäilyttävää toimintaa, ota yhteys henkilökuntaan. Varkaiden karsiminen on yhteinen etu.

*Vuokra-ajan päättyessä voit lahjoittaa myymättä jääneitä tuotteita hyväntekeväisyyteen.
 

*MUISTA KÄYDÄ JÄRJESTÄMÄSSÄ PÖYTÄÄSI! ÄLÄ LAITA PÖYDÄLLE LIIKAA TAVARAA! ARVOTAVAROILLE HÄLYTIN/VITRIINIIN! VARMISTA HINTALAPPUJEN KIINNITYS!
 

BELLA ITSEPALVELUKIRPPUTORI VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN.

 

Tervetuloa muuttamaan tarpeettomat tavarat euroiksi tai tekemään hyviä löytöjä myyntipöydistä!

 

     Porttisuontie 1, 01200 Vantaa
   www.bellakirppis.fi
    Puh: 040 1638778

 
 

 

 

bottom of page