top of page

ITSEPALVELUKIRPPUTORI | OHJEET JA EHDOT

Tietoa itsepalvelusta
 

 • Itsepalvelupöytä: 39,00 €/ 1 vko. + 5 % käsittelymaksu kokonaismyynnistä.

 • Lisäpäivä 6,00 €

 • Vitriinipaikka (lukollinen) 10,00 €/vko + 5 % käsittelymaksu kokonaismyynnistä

 • Varashälyttimet: tarra-, nasta- tai lenkkihälytin 0,10 €/kpl 

 • Mikäli et tyhjennä paikkaasi viimeisenä myyntipäivänä puolitoista tuntia ennen sulkemisaikaa, joudumme perimään paikan tyhjennysmaksun (20€)


Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä minimiajan ollessa 7 päivää. Esimerkiksi 10 myyntipäivää maksaa 57€ + 5% provisio. Kiinniolopäiviä ei lasketa myyntipäiviksi.

Viikkovuokra sisältää:

 • 4 hyllypaikkaa

 • Vaatetankopaikka (n. 1 m)

 • Hintalaput, kiinnikkeet, henkarit, erilaiset hälyttimet 5kpl, huomiolaput alehinnoille

 • Hinnoittelupistooli (myymälässä käyttö ilmaista, vuokrattavissa myös kotiin)

 • Tunnukset Kirppari-Kalle-sivustolle

Ohjeita myyntijaksolle

Myyntipaikan voi varata täysi-ikäinen henkilö netissä Kirppari-Kalle -järjestelmän kautta rekisteröitymällä, puhelimitse tai paikan päältä myymälästä aukioloaikojen puitteissa. Myyjän ollessa estynyt käyttämään myyntijaksoa eikä estymisestä ilmoiteta ennen neljää vuorokautta, perimme puolet viikon vuokrasta.

Vuokraan sisältyy 2 arkkia tyhjiä hintalappuja, lisäarkit maksavat 0,20€. Koneella täytetyt hintalappuarkit tulostamme veloituksetta. Mikäli pöydässä on useampi myyjä, muistathan pyytää hintalaput aina OMALLA NIMELLÄ.

Voit tuoda myytävät tuotteesi myyntipäivääsi edeltävänä päivänä, tunti ennen sulkemista. Arkisin klo 18 ja viikonloppuisin klo 15. Tyhjennykset varauksen viimeisenä päivänä, puolitoista tuntia ennen sulkemista. Arkisin klo 17.30 menneessä ja viikonloppuisin klo 14.30.

Omien henkareiden, rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esillelaitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa. Myös tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Myyntiin ei saa tuoda: Elintarvikkeita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä eläimiä, laitteita joista aiheutuu käyttäjälle vaaraa tai haittaa, eikä mitään ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita (ns. piraattituotteet). Kirpputorilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on aina myyntipaikan vuokralaisella.

Uuden tavaran myynti on kiellettyä, poikkeuksena ovat kaupparekisterissä rekisteröidyt yritykset jotka voivat myydä uusia tuotteitaan esittäessään asiaankuuluvat dokumentit. Uusista tuotteista tulee mainita jo varausta tehdessä.

Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukioloajat, eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa.
Kirppari-Kallen omilla sivuilla myyjä voi tarkistaa myyntijakson ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiä varatun myyntijakson aikana sekä päivittää omia tietoja.

Kaikkien tuotteiden tulee mahtua myyjän vuokraamaan myyntipaikkaan - käytäviä ja lattiapintaa ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun paloturvallisuuden ja siivouksen helpottamisen takia. Siisti pöytä myy parhaiten, myös liian täynnä oleva pöytä voi vaikeuttaa myyntiä. Tarvittaessa meiltä on myös mahdollista ostaa pöydällesi siivouspalvelu (2€/pvä tai 12€/vko).

 

Mikäli joudumme tyhjentämään pöytäsi ilman erillistä sopimusta, perimme siitä 20€ maksun.

 

Hinnoittelu ja tilitys


Kirjautumalla Kirpparikalle.net-sivulle pystyt mm. seuraamaan myyntiäsi, lisäämään tilinumerosi ja hinnoittelemaan tuotteitasi.

Ethän koskaan korjaa tuotteen hintaa käsin. Tee aina uusi hintalappu. Sotkettu hintalappu on myyntikelvoton. Suosittelemme, että lisäät aina tarkan tuotekuvauksen hintalappuihin. Tuotteet hinnoitellaan AINA Bella-kirppiksen omilla hintalapuilla. Hintamerkinnät tulee olla selkeät ja helposti luettavissa (merkki, malli, koko, väri). Viivakoodi tulee myös olla helposti luettavissa.

KAIKKI viivakoodilliset hintalaput tulostetaan AINA Bella kirppiksellä!

 

Voit tehostaa loppumyyntiäsi laittamalla pöytääsi alennusprosentin. Ilmoitathan siitä aina meille. Muistathan myös ilmoittaa kaikkien henkilöiden nimet, joiden kanssa jaat myyntipöytäsi. Huomioi myös, että alennusprosentti koskee kaikkia varaamiasi pöytiä!

Tilitys maksetaan joko käteisellä tai tilille. Käteisnostoraja on 200 euroa. Tilitys on mahdollista ottaa milloin vain, kunhan pöytämaksusi ovat ajantasalla. Tilille maksettavat rahat lähtevät meiltä ma, ke ja pe. Kun haluat tilityksen, pyydä se meiltä, sillä tilitykset EI lähde automaattisesti. Maksamme välitilityksiä ainoastaan pöytävuokranne ollessa ajantasalla.

 

 

Kadonneet tavarat

Asioidessasi kirpputorissa myyjänä tai asiakkaana, palautathan AINA muiden tuotteet omille paikoilleen tai henkilökunnalle. Näin vähennämme tavaroiden eksymistä saliin.

Bellasta löytyy löytönurkka, josta voit tarkistaa, ovatko kadonneet tuotteesi siellä. Tarrojen pysymistä tuotteissa on syytä vahvistaa esim. nuppineuloilla. Meiltä löytyy myös pahvisia kiinnikepohjia (1€/50kpl) sekä snap-on lenkkejä (1€/50kpl). Säilytämme hintalaputtomia tuotteita sekä löytötavaroita 1 viikon ajan, minkä jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen.

 

Huomioitavaa:


Muistathan, että Bella kirppis ei ole vastuussa myyntituotteistasi, eikä korvaa myyntitilasta varastettuja tai kadonneita tuotteita, vaikka pyrimmekin tarjoamaan tuotteillesi parhaan mahdollisen kohtelun. Varashälyttimiä kuuluu vuokraan 5kpl/varaus ja lisähälyttimet maksavat 0,10€/kpl. Hälyttimiä löytyy nappeja, lenkkejä sekä tarroja.

Kirpputori Bella ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn (force majeure) sattuessa.

Bella-itsepalvelukirpputori varaa oikeuden ottaa valokuvia kaikista myyntituotteista ja mainostaa niitä omilla sivuillaan.


Vinkkejä myyjille:

 • Hinnoittelemalla tuotteen realistisesti, se kiinnostaa asiakasta

 • Kohtuullinen tuotemäärä sekä siisti myyntipöytä vaikutaa myyntiin suotuisasti.

 • Laita mielestäsi arvokkaisiin tuotteisiin hälytin. Hälyttimiä on mahdollisuus vuokrata kassalta.

 • Hälyttimiä käyttäessäsi, laita hintalappu hälyttimellä kiinni tuotteeseen, näin ennaltaehkäistään hintalapun katoaminen sekä mahdollinen hintalapun vaihto. Tuotetta ei myöskään myydä mikäli hintaa on korjailtu tai hinta on epäselvä.

 • Kirjoita tuotteen nimi hintalappuun riittävällä tarkkuudella. Älä kirjoita esim. ”dvd” vaan kyseisen dvd:n nimi ja tiedot, jotta asiattomat henkilöt eivät voi vaihdella hintalappuja.

 • Mikäli havaitset epäilyttävää toimintaa, ota yhteys henkilökuntaan. Varkaiden karsiminen on yhteinen etu.

 • Vuokra-ajan päättyessä voit lahjoittaa myymättä jääneitä tuotteita hyväntekeväisyyteen.

 • MUISTA KÄYDÄ JÄRJESTÄMÄSSÄ PÖYTÄÄSI. 

 • ÄLÄ LAITA PÖYDÄLLE LIIKAA TAVARAA.

 •  ARVOTAVAROILLE HÄLYTIN/VITRIINIINI.

 •  VARMISTA HINTALAPPUJEN KIINNITYS.

 

Tervetuloa muuttamaan tarpeettomat tavarat euroiksi tai tekemään hyviä löytöjä myyntipöydistä!

bottom of page