top of page
TÄYSPALVELU | OHJEET JA EHDOT
 

- Käsittelemme tuotteet puolestasi
- Myyntiaika on 2 viikkoa
- 20€ aloitusmaksu sisältää käsittelykulut
- Provisio on 50% myynnistä (ei muita kuluja)

________________________________________________________________________________________________________________________________
 

- Ilmoittaudu täyspalvelujonoon sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä. Ilmoitamme sinulle million voit tuoda tavarat myyntiin.


- Otamme myyntiin vain uudehkoja, hyväkuntoisia, puhtaita, sesonginmukaisia ja ehjiä vaatteita, kodin käyttötavaroita ja tekstiilejä sekä sisustustavaraa.

- Sukat, alusvaatteet, palapelit, moniosaiset lelut ja vastaavat tulee pussittaa asiakkaan toimesta etukäteen.

- Minimimäärä on 5 ja maksimimäärä on 8 esim. isoa Ikean kassillista tms.

- Tuodessasi tuotteet, merkitse jokaiseen pussiin tai laatikkoon etu- ja sukunimesi sekä aloitus pvm. ja ilmoittaudu kassalla.

- Lisää tuotteita myyntijakson aikana saa tuoda ainoastaan sopimalla kirpputorin henkilökunnan kanssa.

- Pidätämme oikeuden arvioida tuotteiden myyntiarvon sekä päättää myyntistrategiasta.

- Myymättömät tavarat tulee hakea 2 vrkn. sisällä myyntiajan päättymisestä. Noutamattomat tavarat siirtyvät kirpputori Bellan omaisuudeksi. Halutessasi voit myös lahjoittaa myymättömät tavarat.

- Ilmoitathan tavaroita tuodessa, mitä haluat tehdä lopuille tavaroille. Päätöstä ei voi myöhemmin muuttaa.

- Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin seurata myyntejäsi netissä tai pyytää myyntiajan lopussa myyntiraportin, sillä kaikki myynnit tallettuvat järjestelmäämme.

- Yli 100€ myynnit tilitetään suoraan tilillesi. Tarvitset tilitystä varten iban-muotoisen tilinumeron. Jos myynti jää alle 100€, tilitämme rahat käteisellä. (Tilisiirrot teemme keskiviikkoisin ja perjantaisin.)

- Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

- Bella Itsepalvelukirpputorilla on oikeus purkaa sopimus, jos myyntiin tuodut tuotteet eivät ole sopimusehtojen mukaisia. Aloitusmaksua ei palauteta.

 
 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

bottom of page