top of page
TÄYSPALVELU | OHJEET JA EHDOT

- Käsittelemme tuotteet puolestasi
- Myyntiaika on 2 viikkoa
-Tuotteet täytyy tuoda 4 arkipäivää ennen varauksen alkamista.
- 35€ käsittelymaksu
- Provisio on 50% myynnistä (ei muita kuluja)
_________________________________________________

 

Tietoa täyspalvelusta


Voit ilmoittautua täyspalvelujonoon sähköpostilla. Ilmoitamme sinulle, milloin voit tuoda tavarat myyntiin. Otamme myyntiin vain hyväkuntoisia, puhtaita, sesonginmukaisia ja ehjiä vaatteita, kodin käyttötavaroita ja tekstiilejä sekä sisustustavaraa. Suositeltava määrä on viiden ison IKEA-kassillisen verran, josta vauvanvaatteita max 2 isoa Ikea-kassillista. Sukat, alusvaatteet, palapelit, moniosaiset lelut ja vastaavat tulee pussittaa asiakkaan toimesta etukäteen.

Huomioithan nämä asiat:

 

  • Kirjoja voit tuoda maksimissaan 15kpl

  • Cd-levyjä voit tuoda maksimissaan 30kpl

  • Dvd levyjä voit tuoda maksimissaan 15kpl


Näitä tuotteita emme hyväksy myyntiin:

  • VHS kasetit

  • Lasten turvaistuimet

  • Vanhat tulostimet

Ohjeita myyntijaksolle


Kun tuot tuotteet, merkitse jokaisen pussin ja laatikon ulkopuolelle etu- ja sukunimesi sekä aloituspäivämäärä. Muistathan ilmoittautua kassalla.

 

Pidätämme oikeuden arvioida tuotteiden myyntiarvon sekä päättää myyntistrategiasta. Lisää tuotteita myyntijakson aikana saa tuoda ainoastaan sopimalla kirpputorin henkilökunnan kanssa.

Myymättömät tavarat tulee hakea 2 arkipäivän kuluessa myyntiajan päättymisestä. Noutamattomat tavarat siirtyvät kirpputori Bellan omaisuudeksi. Halutessasi voit myös lahjoittaa myymättömät tavarat. Ilmoitathan tavaroita tuodessa, mitä haluat tehdä myymättömille tavaroille: haluatko lahjoittaa ne vai hakea takaisin itsellesi. Päätöstä ei voi myöhemmin muuttaa. Ilmoitathan myös tavaroita tuodessasi, mikäli sinulla on tuotteita, joihin haluat määrittää pohjahinnan.


Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin seurata myyntejäsi netissä tai pyytää myyntiajan lopussa myyntiraportin, sillä kaikki myynnit tallettuvat järjestelmäämme. Yli 200€ myynnit tilitetään suoraan tilillesi. Tarvitset tilitystä varten iban-muotoisen tilinumeron. Tilisiirrot teemme keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Huomioitavaa:


Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

Bella-kirppis varaa oikeuden ottaa valokuvia myyntituotteista ja mainostaa niitä omissa kanavissaan.

Bella-itsepalvelukirpputorilla on oikeus purkaa sopimus, jos myyntiin tuodut tuotteet eivät ole sopimusehtojen mukaisia tai myyntikelpoisiksi luokiteltavia tuotteita ei ole tarpeeksi. Tuothan myyntiin siis vain ehjiä, tahrattomia ja siistikuntoisia tuotteita. Käsittelymaksua ei palauteta.

bottom of page